"WinŠped carinska tarifa" za Android

robot1

Beta verzija Android aplikacije "WinŠped carinska tarifa" je dostupna za besplatno preuzimanje na Google Play-u.
Više informacija možete pronaći OVDE

IT Soft Solutions

Online carinska tarifa

"Online carinskoj tarifi" možete pristupiti preko glavnog menija našeg veb-sajta ili klikom OVDE

Besplatan probni rad

BESPLATAN PROBNI RAD U TRAJANJU OD 30 DANA! KLIKNITE OVDE ZA VIŠE INFORMACIJA!

Osnovni paket programa "WinŠped.log 2015", koji obuhvata obradu JCI i SD, kompletne šifarnike, pravilnik za popunjavanje i carinsku tarifu samo za 25.000 din. Program za NCTS od 19.000 din. Za više informacija o paketima programa kliknite OVDE...

Kućno carinjenje

Nakon višegodišnje uspešne primene, sve više preduzeća i špedicija koristi našu aplikaciju za postupke kućnog carinjenja. Program "WinŠped 2" je jedan od prvih programa u Srbiji koji je omogućio primenu ovih postupaka!

Više informacija možete pronaći OVDE

Kako je aplikacija "WinŠped.log 2015" verifikovana za elektronsko podnošenje dokumenata od strane Uprave carina, ova aplikacija je sada zamenila aplikaciju "WinŠped 2" u našoj ponudi.

Staru aplikaciju "WinŠped 2" više nećemo prodavati novim kupcima, a postojećim korisnicima će u narednom periodu biti obezbeđena tehnička podrška i ažuriranje carinske tarife u aplikaciji. Staroj aplikaciji više nećemo dodavati nove mogućnosti i opcije, a sve vaše buduće sugestije ćemo realizovati u novoj aplikaciji.

Aplikaciju "WinŠped 2" ćemo podržavati do momenta kada svi postojeći korisnici pređu na novu aplikaciju "WinŠped.log 2015", a najkasnije do 31.5.2016. Nakon tog datuma, postojeći korisnici će i dalje zadržati pravo-licencu za korišćenje aplikacije "WinŠped 2", ali aplikaciju više nećemo ažurirati.

LogoB3