"WinŠped carinska tarifa" za Android

robot1

Beta verzija Android aplikacije "WinŠped carinska tarifa" je dostupna za besplatno preuzimanje na Google Play-u.
Više informacija možete pronaći OVDE

Kućno carinjenje

Nakon višegodišnje uspešne primene, sve više preduzeća i špedicija koristi našu aplikaciju za postupke kućnog carinjenja. Program "WinŠped 2" je jedan od prvih programa u Srbiji koji je omogućio primenu ovih postupaka!

Više informacija možete pronaći OVDE

Besplatan probni rad

BESPLATAN PROBNI RAD U TRAJANJU OD 30 DANA! KLIKNITE OVDE ZA VIŠE INFORMACIJA!

Osnovni paket programa "WinŠped.log 2015", koji obuhvata obradu JCI i SD, kompletne šifarnike, pravilnik za popunjavanje i carinsku tarifu samo za 25.000 din. Program za NCTS od 19.000 din. Za više informacija o paketima programa kliknite OVDE...

Online carinska tarifa

"Online carinskoj tarifi" možete pristupiti preko glavnog menija našeg veb-sajta ili klikom OVDE

Nakon instalacije poslednje velike izmene Windows 10 operativnog sistema (tzv. "Creators update"), uočen je isti problem sa Microsoft Visual J# 2.0 instalacijom, kao i nakon prethodne velike izmene tzv. "Anniversary update".

Ova instalacija je neophodna za rad komponente koju je razvila carina (scabb.dll), a koja služi za generisanje EPD kontrolnog broja, koji se štampa u rubrici 54 JCI.

Znači, ukoliko prilikom štampe JCI ili SD dobijete poruku o grešci "The type initializer 'java.lang.System' threw an exception", potrebno je da uradite sledeće:

1. U programu "WinŠped.log 2015" kliknite na "Opšte" -> "Podešavanja" -> "Opšta podešavanja" i u zavisnosti od varijante operativnog sistema koji koristite (32-bitna ili 64-bitna), kliknite na odgovarajuće dugme:

jSharp

Varijantu svog operativnog sistema možete proveriti prema sledećem uputstvu: Provera_verzije_Windows_10.pdf

Ukoliko imate problema sa instalacijom na prethodno opisani način, možete preuzeti odgovarajuće instalacione fajlove za Microsoft Visual J# 2.0 direktno sa zvaničnog sajta Microsoft-a
- za 32-bitne sisteme link je: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=18084
- za 64-bitne sisteme link je: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=15468

2. Po pokretanju instalacionog fajla, kada dobijete dijalog kao na slici ispod, izaberite opciju Repair i kliknite na Next

jSharp2

Završite dalju instalaciju-popravku na standardan način.

Ponovo smo obavestili Microsoft o ovom problemu.

Isprobajte naš program "WinŠped.log 2015" potpuno besplatno!

Novim korisnicima, nudimo besplatan probni rad, sa punom verzijom programa (vrsta licence "MAX"), u trajanju od 30 dana!

Potrebno je samo da popunite Zahtev za demo verziju programa "WinŠped.log 2015" i prosledićemo vam serijski broj za aktivaciju.

Ukoliko ste od carine dobili odobrenje za EPD i/ili NCTS, možete isprobati i elektronsko podnošenje dokumenata carini!

U odeljku NARUDŽBA možete pronaći detalje oko licenciranja pojedinih modula našeg programa.

Nakon poslednjeg ažuriranja operativnog sistema Windows 10, Microsoft je ispravio problem, i SafeSign opet radi ispravno na ovom operativnom sistemu. Znači, ukoliko koristite Poštine sertifikate i Windows 10 operativni sistem, možete tj. morate ažurirati Windows 10 na poslednju verziju 1511, build 10586.63.


Verziju svog operativnog sistema možete proveriti klikom na "Search", zatim unesite tekst winver i kliknite Enter.


winver

Molimo vas da ukoliko iz nekog razloga i nakon ažuriranja Windows-a 10 imate problem sa sertifikatima, izvršite reinstalaciju SafeSign programa. SafeSign možete preuzeti sa sajta Pošte na linku: http://www.ca.posta.rs/preuzimanje_softvera.htm

Svi novi korisnici programa "WinŠped.log 2015", koji registruju demo verziju do 30.4.2016. ostvaruju pravo na popust od 10% na kupovinu prve licence.

Ovaj popust ne važi za Osnovnu licencu, ali kako ovom licencom nije ovuhvaćena potpuna tehnička podrška, kupcima ove licence nudimo besplatnu punu tehničku podršku u prvoj godini korišćenja programa!

Više informacija u vezi sa licencama i varijantama programa možete pronaći OVDE...

Nakon instalacije poslednjeg Windows 10 update-a, naišli smo na problem sa SafeSign programom za upravljanje el. sertifikatima koje je izdala Pošta!

Naime, trenutna verzija SafeSing programa nije kompatibilna sa ovom Windows 10 izmenom!

Obratili smo se Pošti za savet i Pošta nam je potvrdila da problem postoji i savetovala da se ne vrši instalacija poslednje izmene Windows 10 operativnog sistema dok proizvođač programa za upravljanje el. potpisivanjem A.E.T. ne reši problem, tj. dok se ne objavi nova verzija softvera SafeSign!

LogoB3